Taas tutkittiin ja ronklattiin uudestaan ja uudestaan monta tuntia 3:n lääkärin voimin. Otettiin verta ja jälleen kaikki ok. Koira liikkui kuten aina lääkärissä hyvin. Käytiin tunnin lenkkikin välissä että oltais saatu jotain oireilua esiin mutta eipä tuo näyttänyt mitään vaan oli reipas kuin mikä koko lenkin ajan ja jälkeen. Hieman tärisi jossakin vaiheessa mutta ei voi olla täysin varma oliko tärinä normaalia "jännitysvapinaa".

Neurologin tutkimuksessa kaikki normaalia, ainostaan hännän nostoa aristi mikä voisi viitata selkään. Vaihtelevasti aristeli ranteita ja niskaakin ehkä. Ortopedi ei löytänyt mitään tutkimuksessaan.

Otettiin aivo-selkäydinnestenäyte aivokalvontulehduksen varalta, sen vastauksia vielä odotellaan. Lisäksi epätodennäköisestä vaihtoehtona otettiin Myasthenia gravis -vasta-aineet, jonka vastauksessa myös kestää.

Lääkäri epävarmana ehdotti että voisi ehkä kokeilla kortisonia jonkin autoimmuunitaudin varalta mikäli näistä tutkimuksista ei löydy mitään.

Mitä enemmän tutkin, sen mahdollisemmalta borrelioosi musta kuulostaa, lääkäreiden mielestä "ei sovi oireisiin"...! Paljon olen lukenut ja joka paikassa sanotaan (lähinnä ihmisen kohdalla mutta voitaneen soveltaa koiraan) että testit eivät välttämättä näytä borrelioosia.

Noh nyt menemme huomenna osteopaatti Maare Kaiperlalle, saapi nähdä mitä siellä.